Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Άρωμα Λεμόνι, το νέο βιβλίο της Αντιγόνης Πόμμερ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Αντιγόνης Πόμμερ, με τίτλο Άρωμα Λεμόνι από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

https://www.facebook.com/AromaLemoni?ref=stream

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Ο Λάζαρος Πετράκης, ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αμερική επιστρέφει στην Ελλάδα για να ψάξει την αγαπημένη του Κατερίνα, τον πρώτο και μοναδικό έρωτα της ζωής του, αυτόν που σημάδεψε για πάντα την ύπαρξή του.

Τέσσερις φίλοι, από χρόνια χαμένοι μεταξύ τους, όταν ξαναβρίσκονται, ανακαλύπτουν ότι το εφηβικό τους όνειρο είναι ακόμα ζωντανό. Η λαχτάρα τους να αποκτήσουν ένα ιστιοπλοϊκό, το πάθος τους για τη θάλασσα, την ελευθερία και τα ταξίδια είναι οι άξονες πάνω στους οποίους έχουν στηρίξει τις ζωές τους.

Θα τολμήσουν να ακολουθήσουν εκείνο το παλιό τους όνειρο ή θα το θάψουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως έκαναν και με τα άλλα όνειρά τους; Ένα αόρατο νήμα ενώνει τον Λάζαρο Πετράκη με τους τέσσερις φίλους. Μήπως το ίδιο άρωμα που άφησε το σημάδι του στις ζωές τους και στα όνειρά τους; Το άρωμα λεμόνι;

Σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από το βιβλίο, ακολουθήστε το link
Άρωμα Λεμόνι

Ημ/νία Έκδοσης: 27/5/2015 | ISBN: 978-960-410-756-8 |  
Σελίδες: 496 
Τιμή: €13.00

Βιογραφικό


Η Αντιγόνη Πόμμερ σπούδασε δημοσιογραφία και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δούλεψε ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια, ως προγραμματίστρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ στην πορεία εντάχθηκε στο δυναμικό πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρείας στο τμήμα πολυμέσων και ίντερνετ. Ταξίδεψε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, και επισκέφτηκε πολλές φορές τη Βραζιλία.
Τον Μάρτιο του 2012, τιμήθηκε με έπαινο από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών και Λόγου και Επιστημών Ελλάδας.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, διδάσκει Δημιουργική Γραφή, στην πρώτη πλήρους φοίτησης σχολή σεναρίου στην Ελλάδα, "Tabula Rasa", που είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Μιλάει Αγγλικά και Πορτογαλικά. Είναι παντρεμένη κι έχει μια κόρη.
Τα προηγούμενα τρία βιβλία της, «Γκρεκίνια» (2003),  «Η ζωή μου κύκλους κάνει» (2006), «Ο καθρέφτης του φεγγαριού» (2012) έχουν κυκλοφορήσει από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και έχουν εξαντληθεί.









 

13 σχόλια:

  1. Αντιγόνη μου, χαίρομαι πάρα πολύ! Καλοτάξιδο και μακάρι να βρει απεριόριστη αγάπη! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοτάξιδο Αντιγόνη και πάντα δημιουργική με πολλές επιτυχίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ Δέσποινα, να είσαι καλά και να γράφεις. Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά Αντιγόνη, σε ευχαριστώ πολύ.Καλή εβδομάδα. Περιμένω mail σου με ακριβείς πληροφορίες για 18 του μήνα. Θα έρθω να τα πούμε και απο κοντά!!

      Διαγραφή