Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τμήμα δημιουργικής γραφής για παιδιά



Δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να αναπτύξει τη δημιουργική του διάθεση που θα το οδηγήσει στο να ανακαλύψει τη δική του μοναδική φωνή.
http://tabula.gr/Pages/child_writting.html 

Καθηγητές: Παναγιώτης Καποδίστριας - Αντιγόνη Πόμμερ - Άννα Φωτοπούλου
Max. 15 άτομα

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Η φαντασία είναι ένα δυνατό εργαλείο που κατέχουν όλα τα παιδιά. Η δική μας δουλειά είναι να τα βοηθήσουμε να το χρησιμοποιήσουν, να εξωτερικεύσουν τη φαντασία τους, να την περιφρουρήσουμε από κανόνες και να τα βοηθήσουμε να εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, χωρίς αναστολές και φόβο.

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά στην έκφραση μέσα σε μια πολύ υποστηρικτική ατμόσφαιρα. Σκοπός μας είναι τους δείξουμε τον τρόπο που θα τα οδηγήσει να αξιοποιήσουν τη φαντασία τους αλλά και να αυξήσει τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, και τη συγγραφική ικανότητά τους μέσα από μαθήματα που απευθύνονται σε αυτές τις ηλικίες.

Τα μαθήματα της δημιουργικής γραφής αλλά και του θεατρικού παιχνιδιού είναι διασκεδαστικά και δεν θα κουράσουν τα παιδιά στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά τους. Αντίθετα, μέσα από λέξεις, εικόνες, αντικείμενα και μουσική, τα παιδιά θα μάθουν να αναπτύσσουν τις δικές τους ιστορίες, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους. Επίσης, το σεμινάριο περιλαμβάνει ανάγνωση παραμυθιών, αφήγηση, συγγραφή, ανταλλαγή απόψεων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να πιστέψουν σε αυτές και να βελτιώσουν την προσωπικότητά τους.

Γι αυτόν τον λόγο δεν υπάρχουν τάξεις, ούτε εξετάσεις, ούτε λάθος απαντήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και όρεξη...
  • Το μάθημα θα διαρκέσει από το Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών.
Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  213 00 24291 ή στο 6940 655 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου