Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Σε ελκύει η ιδέα της συγγραφής;

Νέο σεμινάριο δημιουργικής γραφής: Συγγραφή βιβλίου - μυθιστορήματος

Σε ελκύει η ιδέα της συγγραφής; Είσαι αρχάριος συγγραφέας; Θέλεις να γράψεις αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;  
Από την Πέμπτη 31/03/16 ξεκινάει ένα νέο εντατικό σεμινάριο λογοτεχνικής γραφής που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους τρόπους για να μπεις στη διαδικασία συγγραφής του δικού σου μυθιστορήματος. Μάθε όλα τα μυστικά της δημιουργικής γραφής και της συγγραφής βιβλίου.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο του εαρινού κύκλου σεμιναρίων της σχολής Tabula Rasa, θα ανακαλύψετε και θα αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας. Θα εξασκηθείτε στη γραφή πιο μικρών ιστοριών, γράφοντας στο πρώτο ή στο τρίτο πρόσωπο. Η Αντιγόνη Πόμμερ θα σας μάθει να δημιουργείτε άρτια δομημένους χαρακτήρες ενώ παράλληλα θα τονιστεί η σημασία του διαλόγου στη λογοτεχνική γραφή. 
Πάνω απ’ όλα όμως θα διασκεδάσετε γράφοντας. Εν καιρώ θα προχωρήσετε στην ασυνείδητη γραφή και θα μάθετε να καταγράφετε σωστά τα όνειρά σας. Θα αναλύσετε τα είδη γραφής, τις κατηγορίες και τις διαφορές τους, φυσικά κάνοντας πρακτική εξάσκηση. Θα πειραματιστείτε στους ρόλους του αφηγητή και θα εξασκηθείτε πάνω στην αγωνία και το σασπένς ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε τα προμηνύματα. Τέλος θα αναλύσετε τους τρόπους αφήγησης και θα μάθετε ποια είναι τα 7 λάθη της συγγραφής.

Το σεμινάριο θα γίνεται κάθε Πέμπτη 20:00-22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου