Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία και το 2020;

Νέος κύκλος σεμιναρίων δημιουργικής έκφρασης του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" με καταξιωμένους καθηγητές, ξεκινάει από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.
 

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, υποδέχεται τη νέα σπουδαστική σεζόν 2020 με ολοκαίνουργια σεμινάρια δημιουργικής έκφρασης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά ή εξ αποστάσεως μέσω internet. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να επιλέξετε οι ίδιοι το μάθημα και τον καθηγητή της προτίμησής σας.
 
Δείτε πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στον παρακάτω σύνδεσμο:
~ Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 
 
 
Τα μαθήματα ξεκινάνε από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από κοντά ή εξ αποστάσεως μέσω internet.
Μπορείτε να δείτε όλα τα σεμινάρια του χειμερινού κύκλου σπουδών 2019, στη σελίδα:

* Υπενθυμίζουμε πως όλα μας τα σεμινάρια (εκτός της υποκριτικής) μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως μέσω internet, πάντα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δημιουργικά σεμινάρια της σχολής, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 213 00 24 291 και 6940 655 331 (καθημερινά 15:00 - 22:00) ή στο e-mail: info@tabula.gr  για οποιαδήποτε πληροφορία ή επεξήγηση. 
Κόστος εγγραφής δεν υπάρχει. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την πληρωμή των πρώτων τεσσάρων εβδομάδων.
Σημείωση: Το κάθε σεμινάριο απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, γι' αυτό καλό θα ήταν να κατοχυρώσετε εγκαίρως τη θέση σας.  
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε κανένα σεμινάριο.
Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa", για τον κύκλο σεμιναρίων που παρακολούθησαν.
~~~
Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου