Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα στο E-nigma στο Μαρούσι

Έγινε πλέον θεσμός να επισκέπτονται οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, το ENIGMA ESCAPE GAMES, στο Μαρούσι. Μετά την έκδοση του βιβλίου τους με τίτλο "Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο" γιόρτασαν το γεγονός στο ENIGMA.


Κλείστηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με την καθηγήτριά τους, Αντιγόνη Πόμμερ και προσπάθησαν να αποδράσουν, λύνοντας γρίφους. Η αλήθεια είναι ότι διασκέδασαν.... μα δεν τα κατάφεραν.  Απολαύστε τους:











 Δεν βγήκαν... τους έβγαλαν. Με γέλια και πειράγματα και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.


Το ENIGMA ESCAPE GAMES (ελληνικά: παιχνίδι απόδρασης), είναι ένας πρωτότυπος τρόπος διασκέδασης που έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Η λογική του παιχνιδιού απόδρασης Enigma Escape Games εναι σχετικά απλή; Μια ομάδα 2-5 ατόμων βρίσκεται κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, και έχει στόχο να αποδράσει μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο. Για να το επιτύχει αυτό η ομάδα, πρέπει να λύσει μια σειρά απο γρίφους, οι οποίοι θα οδηγήσουν στην έξοδο.


 Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του ENIGMA και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε πάλι εκεί με το νέο βιβλίο των σπουδαστών της Tabula Rasa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου