Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Τα ερωτικά εγκλήματα πάνε Momix - Κλήρωση βιβλίων

12 Ερωτικά Εγκλήματα Αναζητούν δολοφόνο


Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πηγή, παρουσιάζουν το τρίτο βιβλίο της συνεργασίας τους με διηγήματα μυστηρίου των σπουδαστών του εργαστηρίου και με τίτλο 12 Ερωτικά Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Momix, Κελεού 1, στον Κεραμεικό (πλησίον μετρό Κεραμεικού). Τηλέφωνο:21 0346 9662. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος-σκηνοθέτης-ηθοποιός, ιδρυτής του εργαστηρίου και η Αντιγόνη Πόμμερ συγγραφέας, καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα κληρωθούν δύο βιβλία στους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.


Το μυθιστόρημα "Δώδεκα Ερωτικά Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο" είναι μια ομαδική δουλειά, από νέους συγγραφείς, με ανήσυχο πνεύμα. Πρόκειται για δώδεκα διηγήματα μυστηρίου που ακολουθούν την κλασική συνταγή της αστυνομικής λογοτεχνίας, προσφέροντας στους λάτρεις του είδους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες, δράση, αγωνία και ανατροπές.
Για άλλη μία χρονιά στο μάθημα της λογοτεχνικής γραφής, η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ με τη στήριξη του διευθυντή του εργαστηρίου, Παναγιώτη Καποδίστρια, έκανε το όνειρο των σπουδαστών της πραγματικότητα. 

"Δώδεκα Ερωτικά Εγκλήματα Αναζητούν Δολοφόνο", από τους σπουδαστές: Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη, Μαίρη Χαρπαντίδου, Ιωάννη Βλάχο, Μανώλη Πιπεράκη, Μαρία Κούτσου, Εμμανουήλ Πέρρο, Μαρία Νιάρου, Άννα Ματζιάρη, Ραφαήλ Μπεζώνη, Χαρούλα Κουβατσέα, Νίκο Κανέλλη, Μάριο Παγώνη.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Λένε πως το χρώμα του έρωτα είναι κόκκινο. Το ίδιο λένε και για το ερωτικό πάθος. Ίδιο χρώμα έχουν και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα, η αμαρτία και ο πειρασμός. Κόκκινο και το χρώμα του αίματος. Έρωτας και αίμα στην ίδια απόχρωση.
Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο. Δολοφόνους υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτούς που η ζήλεια, η απόρριψη ή ο χωρισμός τους οδήγησαν να γράψουν το τελευταίο «σ’ αγαπώ» με αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου