Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

"Be one of us - Hellas", η νέα διαφήμιση για την Ελλάδα, από τους σπουδαστές της Tabula Rasa!

Έρχεται το νέο διαφημιστικό για την Ελλάδα 

 

Την παγκόσμια μέρα των μουσείων, επέλεξαν φέτος οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, για να κυκλοφορήσουν το νέο τους διαφημιστικό "Be one of us - Hellas", που είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο οι σπουδαστές της σχολής, φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο διαφημιστικό για την πατρίδα μας, προσπαθώντας να αναδείξουν με τον τρόπο τους, την ομορφιά της, προσελκύοντας όλο τον κόσμο να αγαπήσει και να γίνει ένα με την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα προηγούμενα διαφημιστικά αγαπήθηκαν τόσο από τους έλληνες τους εσωτερικού, όσο και από τους έλληνες και φιλέλληνες του εξωτερικού, όπως Nia Vardalos, Tom Hanks, Bette Middler, Cher, Opra, κ.α., οι οποίοι τα ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ενώ παρουσιάστηκαν και σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.
Για τη φετινή χρονιά, διατηρείται ακόμα σιγή ιχθύος περί του θέματος, ενώ έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες, τις οποίες παρουσιάζουμε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό της Ελλάδας.
Το νέο διαφημιστικό "Be one of us - Hellas", θα παρουσιαστεί πρώτα εδώ, στo "Tabula Rasa Blog", τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Μαΐου 2015, στις 00:01!

Πηγή: Tabula Rasa

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου