Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Δες με αλλιώς... Κι ένα βιβλίο από τον μαθητή μου Νεκτάριο Μπουτεράκο

Αλλος ένας σπουδαστής του εργαστηρίου Tabula Rasa, πραγματοποιεί το όνειρό του.
Καλοτάξιδο Νεκτάριε.

Με τις ευχές των δασκάλων του, Παναγιώτη Καποδίστρια και Αντιγόνης Πόμμερ, ξεκίνησε το ταξίδι του το βιβλίο του Νεκτάριου Μπουτεράκου, με τίτλο Δες με αλλιώς.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο cafe Αίτιον, στις 17 Απριλίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ ανήκει σε άλλον κόσμο… ή καλύτερα μεταξύ δύο κόσμων. Αλήθεια, τι νιώθετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη; Χαρά, φόβο, δύναμη, ενοχή; Ο Βίκτωρ νιώθει τρόμο… Όταν γεννήθηκε και μέχρι τη μεγάλη συμφορά, ήταν ένα πανέμορφο μωρό που εξελίχτηκε σε ένα επίσης πανέμορφο αγόρι. Στα πρώιμα κιόλας χρόνια της ζωής του ένιωσε την επιτυχία και την αναγνώριση μέσα από τα φλας των φωτογράφων. Τότε ήταν που ένα άρρωστο μυαλό του στέρησε τα πάντα. Οικογένεια, δημοσιότητα, αγάπη και κυρίως… την ομορφιά
του. Ο Βίκτωρ, όταν στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη, κρύβεται. Δεν αντέχει να δει το είδωλό του… Δεν αντέχει να αγγίξει την ψυχή του. Αυτό που πραγματικά θέλει είναι να τον βλέπουν… αλλιώς. Μέχρι που οι καταστάσεις και μια υποχείρια τύχη τον οδηγούν σε έναν άλλον κόσμο, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που η εξωτερική ομορφιά δεν έχει θέση, παρά μόνο η πραγματική ομορφιά… η εσωτερική. Εκεί ο Βίκτωρ έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τον εαυτόν του και τις αλήθειες του, αλλά και με εκείνο το άρρωστο μυαλό που του στέρησε τα πάντα. Εκεί ο Βίκτωρ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα ορίσουν όχι μόνο το δικό του μέλλον, αλλά και το μέλλον των δύο παράλληλων κόσμων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου